divendres, 20 de novembre del 2015

UN BON MODEL D'INSTÀNCIA D'UNA COMPANYA




Nom i cognoms: Mari Carmen Zambrana Soriano DNI: 46255242B Adreça: C/ Mas Pons Núm: 2-4 Pis i porta: 3r 5a Telèfon: 972377517 Codi postal i població: 17310 Lloret de Mar

EXPOSO: Que com a presidenta del grup de joves d’aquest poble, vull fer unes xerrades molt importants i d’interès per als joves. Aquesta primera, anirà sobre les drogues, el seu dia a dia i el seu futur. Aquesta xerrada serà dirigida pel Sr. Joan Carles Sabater. A més a més, hi assistiran grups de joves d’altres pobles. La xerrada tindrà lloc el dia 23 de novembre del 2015 a les 17h.
Després, a les 19h es farà una altra xerrada sobre el comportament dels joves i com s’ha d’actuar al respecte. Serà feta per la Sra. Marta Capdevila experta en aquest tema. Aquesta, serà apropiada per als pares i les mares interessats/des, on podran fer tot tipus de preguntes i consultes al respecte.
Finalment, es farà una activitat especial i dinàmica per millorar la relació entre els pares i els fills que durarà 30 minuts. Aquesta activitat, serà dirigida pels dos protagonistes de les xerrades anteriors.
Per tant,

DEMANO: En nom del grup de joves, que l’ajuntament de Lloret de Mar ens deixi un local lliure i ample per poder desenvolupar aquestes tres activitats.

Atentament,

Lloret de Mar, 13 d'octubre del 2015


Ajuntament de Lloret de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer una aportació.